Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Kemal Cem Pülten

Kemal Cem Pülten

Köşe Adı
info@aqualifeofturkey.com.tr

ÖNSÖZ

01 Ağustos 2023 - 01:12 - Güncelleme: 01 Ağustos 2023 - 01:41

2023 yılı ikinci yarısına ulaştık...
 
İhracat ve üretim  2023 içerisinde yükselişte olduğunu rakamlarla açık olarak gösteriyor. Yetiştiricilerimiz ve ihracatçılarımız yol alıyor. Dünya pazarlarında yeni ülkeler ve satış örgütleri üzerinde çalışılıyor. Uluslar arası fuarlar çok güçlü geçiyor.

Türkiye'de her yıl biraz daha fazla yetiştiricilik teknolojisi, işleme teknolojisi gelişiyor.
2023 yılı 2. yarısında ekonomik dengeler ve enflasyonun dengeye oturması gerekiyor.

Su ürünleri yetiştiriciliğinde  ülkemizde yeni proje alanları ve tesislerimizin çoğalması gerekiyor. Ayrıca alternatif türlerin yetiştiriciliği ve katma değerli ürün konusunda da gelişmeleri bekliyorum.

7- 9  ARALIK da  İstanbul'da TÜYAP fuar alanında SEA FOOD EXPO EUROSIA  ile yeni bir uluslararası fuar geliyor.  Rusya  Petersburg da yıllardır yapılan fuarın içinde Avrupa Amerika kanalından gelen yabancı firmaların Rus fuar kuruluşu tarafından Türkiye de oluşturulan fuar ile dünya ya açılıyorlar. Listelerinde gördüğüm kadarıyla Brüksel'de ve Barselona'da gördüğüm firmaların çoğunun yer aldığını görüyorum. Ülkemizin su ürünleri sektörünün bu şansı iyi değerlendireceğini düşünüyorum TÜYAP fuar alanında 11 ve 12. hollerde 20.000 m2 lik bir su ürünleri fuarı yaşayacağız. Dergi grubumuz da bu uluslararası zincirde yer alacaktır.

2023 yayın yılında çok özel çalışmalara da hazırlanıyoruz.
Saygı ve sevgi ile...

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum